Het bezoekadres van ons archief is:

Dorpshoes Erve Boerrigter
Plechelmusstraat 14,
7587 AM De Lutte

Het archief is geopend op vrijdag  van 18.30 uur tot 2100 uur. In de maanden juni tot en met augustus is het archief gesloten.

Het contactadres van DDM is:

Ootmarsumsestraat 36,
7573 GL  Oldenzaal.
Tel: 0541-521572

Contact

Vragen, opmerkingen en/of suggesties over de De Dree Marken of deze website zijn van harte welkom. Gebruik daarvoor onderstaand formulier;

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Onderwerp

Uw bericht

Vul de code in

captcha

AuteursrechtenZwaantje De Lutte

Op foto’s kunnen zogenaamde auteursrechten rusten. Dit hoeft niet te worden aangevraagd; de foto is beschermd vanaf het moment dat hij is gemaakt. Het is in principe niet toegestaan om een auteursrechtelijk beschermd werk te gebruiken of te verspreiden zonder toestemming van de auteur.

Rechten en bezwaar:
Indien u, het bovenstaande gelezen hebbende, foto’s op deze website tegenkomt waarvan u van mening bent dat u daar auteurs- of andere rechten aan kunt ontlenen en/of gegronde bezwaren heeft tegen publicatie via het internet, dan wordt u vriendelijk verzocht contact met ons op te nemen.

Beuningen-De-Borg
Gebruiksvergoeding:
U kunt bij ons kopieën/afdrukken bestellen van de afbeeldingen in ons bestand.Tegen een kleine financiële kostenvergoeding worden die aan u opgestuurd.Bovendien bent u, afhankelijk van het doel waarvoor u de bestelling doet, wel of geen gebruikersvergoeding verschuldigd. (zie www.auteursrecht.nl).